Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai Changyue Automation Machinery Co., Ltd. 86-21-33608902 zhou@cyparking.cn
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Standaardafmetingen voor mechanische garages

Standaardafmetingen voor mechanische garages

January 20, 2022

De standaardgroottevereisten van mechanische garage: de standaardlengte en de breedte van grondparkeerplaats 6 meters en 2,5 meters moeten zouden zijn, maar het kan de autoruimte, 5,5 meters en 2,5 meters ook plaatsen; De grootte van een mechanische parkeerplaats zou niet kleiner moeten zijn dan 5,5 meters lang, 2,2 meters breed en 1,8 meters hoog (de standaardgrootte van een parkeerplaats is gebaseerd op de buitenrand, zodat moet de mechanische breedte worden afgetrokken wanneer een machine wordt gebruikt, maar de hoogte moet niet lager zijn dan 1,8 meters.


De standaardgrootte van de parkeerplaats: 2,5 meters breed, snakken 5,0 meters - 5,5 meters, algemeen gebruikt 5,3 meters snakken als planningsgrootte, om ervoor te zorgen dat de aangrenzende 2 geparkeerde auto's, ruim de deur openen, en ontmoeten volledig de lengte van de gemeenschappelijke automarkt. Geschikt voor bedrijfeenheden, woning, ondergrondse garage.

 

Standaardafmetingen van parkeerplaatsen voor mini-vrachtwagens: 3,0 meters breed en meer dan 6 meters snak. Aangezien de lengte van mini-vrachtwagens fundamenteel tussen 5 meters en 6 meters is, kan de standaardgrootte van parkeerplaatsen volgens de daadwerkelijke situatie op plaats worden gepland en worden ontworpen.


De standaardgrootte van de busruimte: volgens de huidige ontwerpnorm van de bus, is het over het algemeen ongeveer 10-12 meters, zodat is de breedte 4 meters, overwegend de draaiende straal, bepaalt de lengte van de parkeerplaats.

 

Momenteel, zijn er vele intelligente stereodiegarageproducten op de markt, door marktklanten goed wordt gekeurd, wordt de impuls sterker en sterker. Gezien de huidige economische situatie en de nationale vraag, is de ontwikkelingstendens van de driedimensionele parkerenindustrie meer en meer high-tech automatisering.

 

Men begrijpt dat het grotere voordeel van mechanische garage volledig gebruik van stedelijke ruimte moet maken, zodat is de mechanische garage ook genoemd geworden energiespaarder van stedelijke ruimte. Volgens de inleiding, is het bouwgebied van een parkeerplaats in het huidige vliegtuigparkeerterrein 25-30 vierkante meters, berekenend de landkosten, zijn de kosten van een parkeerplaats meer dan 100.000 yuan. Maar als de vliegtuigparkeerplaats volledig wordt gebruikt, kan een parkeerplaatsgrootte van het land op 2 tot 20 lagen van driedimensionele parkeerplaats worden voortgebouwd, parkerend 20 auto's, d.w.z., kan elke 1 vierkante meter bereiken of zodat parkerend een auto. Op deze wijze, zullen de kosten en de kosten van elke parkeerplaats zeer gedrukt worden, bewarend landmiddelen en verbeterend de bezettingsgraad gebouwen.

 

Bovendien heeft de stereogarage ook het voordeel van minder investering. Volgens statistieken, zijn de kosten van elke ligplaats slechts 1/10 van het vlakke parkeerterrein; Niet alleen verbetert de makkelijk te gebruiken, maar ook hoge veiligheid, de anti-diefstal auto en bescherming.
Op Japan en ander klein landgebied, heeft veel materiaal van het de auto stereoparkeren van landen 70% van het voordeel bezet. Maar in Ons land, is het aandeel van stereoparkeren slechts 2% aan 3%, is het algemene ontwikkelingsniveau nog achterwaarts.