Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai Changyue Automation Machinery Co., Ltd. 86-21-33608902 zhou@cyparking.cn
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Van de Raadsel Automatisch Auto van PSH 2-8 Multilayer het Parkerensysteem

Van de Raadsel Automatisch Auto van PSH 2-8 Multilayer het Parkerensysteem

October 28, 2022

Systemen van het raadsel zijn de mechanische parkeren baanbrekende oplossingen voor het behandelen van het dilemma van beperkte parkeerplaats. Zij kunnen in vijfvoud uitbreiden het aantal auto's in een faciliteit door twee aan. U kunt nieuwsgierig zijn over hoe zij deze indrukwekkende prestatie verwezenlijken. Om te verklaren hoe zij werken en waarom zij kunnen de moeite waard zijn verwervend, verstrekken wij een gids om parkerensystemen in deze post in verwarring te brengen.

WAT IS EEN SYSTEEM VAN HET RAADSELparkeren?

Systemen van het raadsel zijn de mechanische parkeren mechanische structuren die rond veelvoudige platforms kunnen schuifelen die als individuele parkerenvlekken voor voertuigen dienst doen. Dit vermogen maakt het mogelijk om parkerenvlekken in de ruimte hierboven, of onder de grond toe te voegen. Deze systemen lijken op de glijdende raadsels van kinderen, wegens de manier het mechanisme van het raadselparkeren platforms omhoog, onderaan kan bewegen, en side-to-side.

De het parkerensystemen van de raadselauto vallen binnen de benoeming van halfautomatisch mechanisch parkeren omdat de mensen hun auto's in en uit de ruimten moeten drijven. Zodra een voertuig binnen een ruimte en de bestuurderstribunes duidelijk van het veilig is, kan zich het systeem rond zijn platforms bewegen.

DE UNIEKE VOORDELEN VAN HET SYSTEEM

Systemen van het raadsel stellen de mechanische parkeren verscheidene voordelen over conventioneel parkeren en basisparkerenliften voor. Zij staan gebouwen toe om parkeren toe te voegen zonder hun partijen of garages uit te breiden. De systemen van het raadselparkeren kunnen een verscheidenheid van configuraties overnemen om binnen bestaande parkerengarages te passen. Dit aanpassingsvermogen betekent dat zij in allerlei omstandigheden, met inbegrip van die kunnen werken waar ontwikkelen van meer land niet mogelijk is.

In tegenstelling tot parkerenliften, is er geen behoefte om bediendepersoneel te hebben dat voertuigen op het grondniveau kan verwijderen en de opgeheven platforms verminderen. De gebruikers kunnen direct in plaats daarvan identificeren en hun auto's roepen. Van daar, zal het systeem zich rond zijn platforms bewegen om de auto van die persoon te brengen om niveau te sorteren, waar zij het uit zijn parkerenvlek kunnen dan drijven. De systemen van het raadselparkeren zijn hoogst geschikt dankzij deze gestroomlijnde operationele opstelling.

Hebben gelezend deze gids aan de systemen van het raadselparkeren, kunt u willen nadenken bouw. Het parkeren van contactchangyue vandaag om de implementatie van een systeem van het raadselparkeren in uw parkeerruimte te bespreken.