Bericht versturen
Shanghai Changyue Automation Machinery Co., Ltd. 86-21-33608902 eileen@cyparking.cn
4 Level Commercial Parking Lifts 2000kg Pit Puzzle Parking System

4 Liften 2000kg Pit Puzzle Parking System van het niveau de Commerciële Parkeren

 • Hoog licht

  Commerciële het Parkerenliften van de motoraandrijving

  ,

  4 Liften van het niveau Commerciële Parkeren

  ,

  2000kg het parkerensysteem van het kuilraadsel

 • Type
  PSH (- 1+3)
 • Plaats van herkomst
  Shanghai, China
 • Merknaam
  ChangYue
 • Materiaal
  Staal
 • Duik wijze
  motor + chain+steel-kabel
 • Certificering
  CE ISO9001
 • Autogrootte (LxWxH)
  5000*1850*2050 (SUV-)/1550 (sedan) mm
 • Ladingscapaciteit
  2000kg
 • Het opheffen snelheid
  5.5~7.5m/min
 • Het glijden motormacht
  0.2kW
 • Verrichtingswijze
  IC-kaartlezing/Handknoop met toetsenbord
 • Voeding
  3 fasen 5 draden, 380V, 50HZ
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ChangYue
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  PSH
 • Min. bestelaantal
  5 stuk
 • Prijs
  to be negotiated
 • Verpakking Details
  Standaard de uitvoerverpakking
 • Levertijd
  30-60 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
 • Levering vermogen
  100 Eenheid per maand

4 Liften 2000kg Pit Puzzle Parking System van het niveau de Commerciële Parkeren

PSH (- 1+3) 4-vlak Pit Puzzle Parking System

 

Het werkprincipe

 

Dit systeem wordt ontworpen met 4 niveaus, 1 in de kuil, 3 ter plaatse, elke kolom totale 4 auto's. Er zijn 2 extra ruimten op het grondniveau en tweede niveau als uitwisselingsruimten. Het grondniveau en de tweede niveauauto's kunnen links en net voor hogere autodaling beneden en de lift van de kuilauto tot de grond glijden. De grondauto kan binnen en uitgaan vrij. De kuilauto kan omhoog opheffen wanneer de dia van de grondauto om de ruimte te sparen; De tweede niveauauto kan dalen wanneer de dia van de grondauto om de ruimte te sparen; De hoogste auto kan neer vallen wanneer de grondauto en de tweede niveauauto samen glijden om de extra ruimte te hebben. De grondniveauruimte heeft grote pallets die het kuilgebied behandelen.

 

 
Kenmerken
 
Het systeem van het raadselparkeren is de wijdst gebruikte stereoparkerenoplossing momenteel in de markt, en ook één van de stereogaragetypes met het hoogste marktaandeel in China.

 

PSH (- 1+3) het systeem van het het raadselparkeren van de 4 niveaukuil keurt hoofdzakelijk motoraandrijving + chain+steel-kabel het opheffen wijze goed, kan het opgebouwd mechanisch parkerensysteem zijn die met 4 niveaus de één vloer ondergronds en de drie vloeren combineren ter plaatse. Het is een soort stereodiegarage met ondergronds en grond wordt gecombineerd. De ingang en de uitgang zijn op de benedenverdieping en keuren het ontwerp van grote spanwijdte goed. het is zeer geschikt aan gebouwd in groene vierkante die, woningbouw en de kelderverdieping van bureaugebouwen, met hetzelfde type van materiaal wordt vergeleken, het is een soort parkerenmateriaal met hogere ruimtebezettingsgraad om volledig gebruik van het ondergrondse deel te maken.

 

PSH (- 1+3) het systeem van het het raadselparkeren van de 4 niveaukuil is een parkerenoplossing die de toegang van voertuigen door realiseert het platform op te heffen en te glijden. Zijn schaal kan groot zijn of klein, kan willekeurig volgens verschillend terrein en ruimte worden gecombineerd en worden geschikt. Hoog ruimtegebruik, veilige en betrouwbare, snelle toegangsauto, makkelijk te gebruiken en onderhoud. Daarom is het een stereoparkerenoplossing met meerdere verdiepingen met kleine voetafdruk en lage bouwskosten.

 

PSH (- 1+3) het systeem van het het raadselparkeren van de 4 niveaukuil kan 10 mechanische parkeerplaatsen in de ruimte van 3 vlakke parkeerplaatsen bouwen, is het een stereoscopische parkerenoplossing geschikt voor de vernieuwing van oude woonwijken.

 

4 Liften 2000kg Pit Puzzle Parking System van het niveau de Commerciële Parkeren 0

 

 

Hoofdstructuur

 

 • Staalstructuur
 • Autopallet
 • Opheffend systeem
 • Glijdend systeem
 • PLC controlesysteem
 • Aandrijvingssysteem
 • Beschermingssysteem

 

Technische Parameters

 

Punt Parameters
Model PSH (- 1+3)
Niveaus van systeem 4
Ruimten Gebaseerd op vereisten
Grootte van auto (L*W*H) 5000*1850*1550mm
5000*1850*2050mm
Gewicht van auto 2000kg
Motormacht Lift: 5.5~7.5KW
Dia: 0.2kw
Beschermingsapparaten anti-dalingskader
Wijze van verrichting IC-kaartlezing/Handknoop met toetsenbord
Controlemechanisme PLC
Waarschuwingsapparaten Geluid, licht, elektriciteit
Defectaanwijzing Foutendiagnose door computer, liquid crystal display
Kadersamenstelling De kolommen en de stralen worden gemaakt van h-type staal, Kanaalstaal, hoekstaal en vierkante pijpen;
De behandeling van de delenverschijning Gegalvaniseerde behandeling en het hoogwaardige anticorrosieve schilderen
Parkerenmanier Door:sturen binnen, Terug uit
Elektriciteit 3 fasen 5 draden, 380V, 50HZ

 

4 Liften 2000kg Pit Puzzle Parking System van het niveau de Commerciële Parkeren 1

Onze voordelen

4 Liften 2000kg Pit Puzzle Parking System van het niveau de Commerciële Parkeren 2

 

FAQ

 

Q: Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?

A: Het Changyueparkeren is een fabriek met de ervaring van het de productieontwerp van meer dan 20 jaar. Wij kunnen u de gunstigste prijs aanbieden en u verstrekken snel terugkoppelen de naverkoopdienst.

 

Q: Wat is de garantietermijn van uw product?
A: De garantietermijn van ons product is 12 maanden. Binnen garantie, als er om het even welk kwaliteitstekort is, zullen wij u de nieuwe delen verzenden en zullen onze ingenieur verzenden om het op te lossen.

 

Q: Hoe te om de installatie te maken? Kunt u ingenieur naar ons sturen?
A: Eerst zullen wij u alle technische documenten, zoals stichtingstekening, installatiehandboek, verrichtingshandboek verzenden. Als u professionele ingenieur hebt, kunt u het door zich beëindigen.

Ten tweede, als u voor het systeem van het autoparkeren nieuw bent, kunnen wij onze ingenieur verzenden om de installatie te leiden, zullen de kosten behoren tot de koper.

 

Q: Hoe ongeveer uw levertijd?

A: Over het algemeen, zal het 30 tot 60 dagen na het ontvangen van uw vooruitbetaling vergen. De specifieke levertijd hangt van de punten en de hoeveelheid van uw orde af.

 

Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?
A: T/T 30% als storting, en 70% vóór levering. Wij zullen u de foto's van de producten en de pakketten tonen alvorens u het saldo betaalt.

 

Q: Om het product te handhaven te herstellen en?

A: U hebt teveel onderhoud niet nodig omdat onze producten allen grote merk elektrische apparaten gebruiken en wij meer aandacht op kwaliteit besteden, kan het gehele systeem goed in oud werken. Indien nodig, stellen wij voor dat de stukken één keer in de week worden gehandhaafd, worden de grote delen één keer per maand gehandhaafd.

 

Q: Als de mislukkingen van parkerenmateriaal van klanten gebeurden die niet hoe tijdens de garantieperiode zijn, behandelt het bedrijf het?

A: Eerst, zouden wij sommige vervangstukken wanneer het schip van het parkerensysteem uit verstrekken. Als om het even welke delen in het onderhoudswerk moeten worden vervangen. Wij zullen controleren en zullen aan sloveproblemen door verre verrichting helpen.

Ten tweede, als andere delen dameaged zijn, zullen wij hen door verre verrichting op overeenkomst tussen beide kanten vervangen. Als het noodzakelijk is om onze ingenieurs aan de plaats te verzenden, kwamen al kosten zullen behoren tot de koper voor.