De Technologieco. van Shenzhensiwea, Ltd

 

Barrièrepoort en Parkerensysteem

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAutomatische het Toenemen Meerpalen

Antineerstortings Automatische Intrekbare Meerpalen/de Compacte Meerpalen van de Structuur Elektrische Veiligheid

Antineerstortings Automatische Intrekbare Meerpalen/de Compacte Meerpalen van de Structuur Elektrische Veiligheid

Anti Crash Automatic Retractable Bollards / Compact Structure Electric Security Bollards

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Siwea
Certificering: CE
Modelnummer: automatische intrekbare meerpalen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: negotiate
Verpakking Details: houten gevalpakket
Levertijd: 7 werkdagen na ontving de betaling
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: automatische intrekbare meerpalen Structuur: compacte structuur
Toenemende Tijd: 4S/2S HYDRAULISCH SYSTEEM: Ja
Materiaal: Roestvrij staalmateriaal Kolomdiameter: 219mm
Slaghoogte: 600 mm De dikte van de kolommuur: 6 mm

Antineerstortings Automatische Intrekbare Meerpalen/de Compacte Meerpalen van de Structuur Elektrische Veiligheid

 

Semi Automatische het Toenemen Meerpalen

 

De handsleutel wordt gebruikt om de opheffende kolom te sluiten of vrij te geven. Wanneer het apparaat in de opgeheven staat is, wordt de cilinder manueel gedrukt door de sleutel na wordt bevrijd door de sleutel. Wanneer het in positie is, is het automatisch gesloten. Wanneer het opnieuw door de sleutel wordt vrijgegeven, zal het automatisch toenemen.

Dit type van product wordt gebruikt in plaatsen waar er weinig behoefte is op te stijgen en te landen. Of er is geen plaats rond voor veiligheidsagenten. De belangrijkste reden is dat de halfautomatische bouwskosten laag zijn, en de tweede is omdat de halfautomatische opheffende kolom geen controlebord heeft of het controlekabinet hoge veiligheid heeft.

Bijvoorbeeld, voetstraten, pleinen, enz. kan worden gebruikt. Bovendien kunnen sommige groot-breedteingangen en uitgangen met volledig automatische opheffende kolommen worden gebruikt.

 

Semi Automatische Toenemende Meerpalenkenmerken

 

1. Het keurt roestvrij staalmateriaal van 3 0 4 goed of hierboven, en is gegalvaniseerd en nevel-met een laag bedekt, met een anticorrosieve periode van meer dan 20 jaar;

2. Elke component kan door schroeven tijdens onderhoud en reparatie worden geassembleerd en worden gedemonteerd zonder de ingebedde stichting te vernietigen;

3, assemblagestructuur, de ingebedde emmer kunnen permanent worden gebruikt;

4. In het geval van stroomuitval of mislukking, als de opheffende kolom in de opgeheven staat moet worden verminderd, kan de opgeheven kolom manueel in de horizontale positie worden verminderd om het voertuig toe te staan om over te gaan;

5, gebruikend 3M-diamant-rang weerspiegelende film, het reflectievermogen kunnen meer dan 8 5 bereiken;

 

Afmetingen

 

 

Kolomdiameter: 2 1 9 naar maat gemaakt m m; slaghoogte: 600 naar maat gemaakte mm; de dikte van de kolommuur: 6 naar maat gemaakt m m; het kolommateriaal is roestvrij staal 304;

Facultatieve waarschuwings lichte ring of waarschuwings lichte bovenkant voor de kolom.

 

Productnaam: Automatische Intrekbare Meerpalen Structuur: Compacte Structuur
Toenemende Tijd: 4S/2S Hydraulisch Systeem: Ja
Materiaal: Roestvrij staalmateriaal Kolomdiameter: 219mm
Slaghoogte: 600mm De Dikte van de kolommuur: 6mm

 

Toepassing

 

De producten worden wijd gebruikt in stedelijk vervoer, militaire en nationale belangrijke instellingen en omringende gebieden, voetstraten, wegen, tolposten, luchthavens, scholen, banken, grote clubs, parkeerterreinen en veel andere gelegenheden. Door de beperkingen bij het overgaan van voertuigen, zijn de verkeersorde, d.w.z., de veiligheid van belangrijke faciliteiten en plaatsen effectief gewaarborgd.

1. Poorten van belangrijke eenheden zoals de organen van de staat en militair: installeer het opheffen en rel-bewijs wegversperringen, en controleer het opheffen door elektrisch, afstandsbediening of creditcard, effectief verhinderend de ingang van externe eenheidsvoertuigen en onwettige voertuigen.

2. Voetstraat: Installeer een opheffende wegversperring bij de kruising van de voetstraat. De wegversperring is in een opgeheven staat en beperkt de ingang en de uitgang van voertuigen. In geval van nood of speciale omstandigheden (zoals brand, eerste hulp, leidingsinspectie, enz.), kan de wegversperring snel worden verminderd om het voertuig toe te staan om over te gaan.

3. De riem van de wegisolatie: De opheffende wegbarrières kunnen in de niet-volledig ingesloten riemen van de wegisolatie worden gebruikt, die gewoonlijk voertuigen verhinderen het draaien links of zich om te draaien. In het geval van speciale voorwaarden zoals wegenbouw en wegstagnatie, kunnen de wegversperringen worden verminderd om voertuigen toe te laten om worden afgeleid.

4. Multifunctioneel plein: In de loop van de dag, is de wegversperringenstijging, voertuigen belemmerd van het ingaan van het plein, en het plein wordt gebruikt als tijdelijk parkeerterrein bij nacht. De wegversperringen worden neergezet en de voertuigen kunnen het parkeerterrein ingaan.

5. Open parken: De opgeheven wegversperringen zijn geïnstalleerd bij open parkkruisingen. De wegversperringen worden gewoonlijk opgeheven om voertuigen te verhinderen over te gaan door, en de bezoekers kunnen vrij overgaan. In speciale lagere gevallen, de liftbarrière om het voertuig toe te staan om over te gaan.

Contactgegevens
Shenzhen Siwea Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten