De Technologieco. van Shenzhensiwea, Ltd

 

Barrièrepoort en Parkerensysteem

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Shenzhen Siwea Technology Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Hallo, Charlene, hebben wij de lading ontvangen! Onze ingenieur testte de barrières, zij al zeer goed het werken! Nu, wil ik een nieuwe orde maken!

—— Timmothy Mussared in Austra

Ik adviseer werkelijk, een groot team en een goede kwaliteit. Zeer goed. Ik zal opnieuw kopen.

—— Oliver

Siwea is een zeer professionele vervaardiging, zijn wij zeer tevreden met hun producten en dienst. Hartelijk dank voor hun hard werk.

—— De heer Alex uit Rusland

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het vormt een volledige industriële waardeketen van de assemblage, het zuiveren, het testen, de kwaliteitscontrole aan levering, en de opstelling een fabriek van het afzonderlijk bladmetaal, kernfabriek etc…. Wij voeren strikt het beheersysteem van 6S uit en ISO9000-, zo ver mogelijk gebruikend de machine in plaats van handboek. Tegelijkertijd, ontwikkelen wij meer vormen, en verzekeren kwaliteitsconsistentie van producten, dus hebben wij betere bescherming in kwaliteitscontrole.

 

Meer dan 80% van onze arbeiders heeft gewerkt op dit gebied, die rijke ervaring op de producten hebben. Anderzijds, zullen de nieuwe arbeiders minstens 6 maanden worden opgeleid en zullen kennen alle vaardigheden alvorens zij beginnen te werken.

 

Wij hebben zeer strikt werkschema wat waarborgen alle problemen bij om het even welke stap zullen worden gevonden en worden opgelost.

 

 Wij hebben 30+-QC leden die in IQC, IPQC, OQC, en QA werken, alle geëindigd - de producten zullen volledig getest worden

vóór depatch, om alle producten te waarborgen zijn gekwalificeerd.

Contactgegevens
Shenzhen Siwea Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Chan

Tel.: 86-755-27612951-810

Fax: 86-755-27612951-810

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)