De Technologieco. van Shenzhensiwea, Ltd

 

Barrièrepoort en Parkerensysteem

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAutomatische het Toenemen Meerpalen

Opgepoetste Oppervlakte Elektrische Automatische het Toenemen Meerpalen voor Stedelijk Vervoer

Opgepoetste Oppervlakte Elektrische Automatische het Toenemen Meerpalen voor Stedelijk Vervoer

Polished Surface Electric Automatic Rising Bollards For Urban Transportation

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Siwea
Certificering: CE
Modelnummer: Elektrische het Toenemen Meerpalen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: negotiate
Verpakking Details: houten gevalpakket
Levertijd: 7 werkdagen na ontving de betaling
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Elektrische het Toenemen Meerpalen oppervlak: opgepoetste oppervlakte
Toenemende Tijd: Stedelijk Vervoer HYDRAULISCH SYSTEEM: Ja
Materiaal: Roestvrij Staal Kolomdiameter: 219mm
Slaghoogte: 600 mm De dikte van de kolommuur: 6 mm

Opgepoetste Oppervlakte Elektrische Automatische het Toenemen Meerpalen voor Stedelijk Vervoer

 

De kenmerken van productprestaties

 

1. Het keurt roestvrij staalmateriaal van 3 0 4 goed of hierboven, en is gegalvaniseerd en nevel-met een laag bedekt, met een anticorrosieve periode van meer dan 20 jaar;

2. Elke component kan door schroeven tijdens onderhoud en reparatie worden geassembleerd en worden gedemonteerd zonder de ingebedde stichting te vernietigen;

3, assemblagestructuur, de ingebedde emmer kunnen permanent worden gebruikt;

4. In het geval van stroomuitval of mislukking, als de opheffende kolom in de opgeheven staat moet worden verminderd, kan de opgeheven kolom manueel in de horizontale positie worden verminderd om het voertuig toe te staan om over te gaan;

5, gebruikend 3M-diamant-rang weerspiegelende film, het reflectievermogen kunnen meer dan 8 5 bereiken;

6. Afstandsbedieningapparaat: De draadloze barrière kan worden gebruikt om de barrièrekolom op te heffen en te verminderen binnen de waaier van ongeveer 30 meters rond het controlemechanisme.

7. De facultatieve functie van de radaropsporing kan de veiligheid beschermen van het overgaan van voertuigen en voetgangers tijdens het opheffen van de opheffende kolom;

8. Het kan met andere intelligente controlesystemen zoals Internet van Dingen, Veilige Stad, en intelligent parkeerterreinbeheersysteem worden verbonden.

 

Afmetingen

 

Kolomdiameter: 2 1 9 naar maat gemaakt m m; slaghoogte: 600 naar maat gemaakte mm; de dikte van de kolommuur: 6 naar maat gemaakt m m; het kolommateriaal is roestvrij staal 304;

Facultatieve waarschuwings lichte ring of waarschuwings lichte bovenkant voor de kolom.

 

Productnaam: Elektrische het Toenemen Meerpalen Oppervlakte: Opgepoetste Oppervlakte
Toenemende Tijd: Stedelijk Vervoer Hydraulisch Systeem: Ja
Materiaal: Roestvrij staal Kolomdiameter: 219mm
Slaghoogte: 600mm De Dikte van de kolommuur: 6mm

 

controledoos

 

1. De controledoos is stabiel en verhindert ongevallen die door defecten worden veroorzaakt;

2. Tot 8 reeksen van het opheffen van kolommateriaal kunnen worden beheerd en worden gecontroleerd, en elke opheffende kolom kan afzonderlijk worden gecontroleerd;

3, met antiterreurnoodsituatie, de reactiefunctie van de brandnoodsituatie, in geval van nood, kunnen worden gedwongen om toe te nemen of te vallen;

4, met infrared, radar, gemalen betekenis en andere voertuigopsporing en beschermingsfuncties, kunnen onbeheerd intelligent beheer bereiken.

 

Halfautomatische oprijlaanmeerpalen

 

De handsleutel wordt gebruikt om de opheffende kolom te sluiten of vrij te geven. Wanneer het apparaat in de opgeheven staat is, wordt de cilinder manueel gedrukt door de sleutel na wordt bevrijd door de sleutel. Wanneer het in positie is, is het automatisch gesloten. Wanneer het opnieuw door de sleutel wordt vrijgegeven, zal het automatisch toenemen.

Dit type van product wordt gebruikt in plaatsen waar er weinig behoefte is op te stijgen en te landen. Of er is geen plaats rond voor veiligheidsagenten. De belangrijkste reden is dat de halfautomatische bouwskosten laag zijn, en de tweede is omdat de halfautomatische opheffende kolom geen controlebord heeft of het controlekabinet hoge veiligheid heeft.

Bijvoorbeeld, voetstraten, pleinen, enz. kan worden gebruikt. Bovendien kunnen sommige groot-breedteingangen en uitgangen met volledig automatische opheffende kolommen worden gebruikt.

 

Antibotsingsprincipe

 

De auto raakt de opheffende kolom, de kolomblokken de auto, het vloerpaneel en de handeling van de grensflens als steunpunt van de kracht. Het steunpunt kan niet van breekbare materialen zoals gegoten aluminium en gietijzer worden gemaakt, en het steunpunt moet direct in contact met ingebed zijn, zodat het sterk zal zijn. Overgegaan tot de pre-begraven stichting om een stevig steunpunt te vormen. De antibotsingsflens moet in direct contact met pre-begraven zijn, vormt een zuigerbeweging, die bevoegdheid overbrengt rechtstreeks aan de ingebedde en pre-begraven stichting om energie vrij te geven.

 

Bouwplan

 

1, stichtingskuil het openen

 

Gebruik de graafwerktuig het vernietigen hamer om de originele bestratingsschade in de ingelaste waaier (als de originele bestrating een van de vloertegel of steen stappen is, proberen om het gehele materiaal op te graven zonder het originele materiaal) uit te voeren te vernietigen, de pneumatische oogst en de schop om met het graafwerktuig gebruiken samen te werken onder de grond op te graven. Aan een diepte van 1,4 meters.

 

2, de laag van de Waterlekkage

 

Bij de installatieplaats, zouden 300 mm m-grint moeten bij de bodem van de stichtingskuil als lekkagelaag van de drainage worden geplaatst en herhaaldelijk worden samengeperst.

 

3, Materiaal op zijn plaats

 

Wanneer het materiaal op zijn plaats is, wordt het materiaal geplaatst op de lekkagelaag van de kuilstichting zodat het centrum van de kolom op een horizontale lijn is. Herinner me horizontaal aan alle kanten te zijn. Nivellerend met een niveau of infrarood niveau, de hogere oppervlakte van de buitencilinder over het algemeen lichtjes boven het grondniveau van 3 - 5 Vulgrond 1 5 van m m. 0 - 2 0 het diepe grint van 0 m m, is om het effect te bereiken van het bevestigen van de kolom.

 

4, Pijpleiding het bevestigen

 

Het gebruiksmetaal galvaniseerde pijp of P V c-pijp, elleboog, T-stuk, de draden van elke kolom met de gereserveerde distributieputten, verbindt en de kabels versterkt om de inspectie van de lijnen later te vergemakkelijken. Bundel de draadbuis met draad of plakband om de functie te bereiken van het bevestigen van de lijnpijp, verhinderend de kabel worden gebroken wanneer het weer opvullen van het beton, en het verhinderen van beton worden ingeschonken.

 

5, Materiaal het opdragen

 

Zet de kring voor het apparaat aan, en voer de handeling van het toenemen en het vallen uit. Neem de stijging en de val van het materiaal waar, pas de hoogte van het materiaal aan, en controleer het materiaal voor olielekkage.

 

6, het Concrete gieten

 

Gelijk water C 3 beton 0 rond het materiaal om het materiaal te beschermen en beton te verhinderen het materiaal in te gaan. Gebruik een trillende staaf trillen het beton om de kloof te dichten. Na 5 uren, maak de oppervlakte, en de oppervlakte zou vlak moeten zijn. Als de positie van het materiaal tijdens het gieten verandert, zou het op tijd moeten worden tegengehouden. Nadat de aanpassing wordt voltooid, zet bouw voort en voltooi het tweede gietende werk. Nadat het tweede gieten 2 4 uren wordt voltooid, kan het zuivere maar niet voor verkeer openen.

 

7, Bestratingsonderhoud

 

De onderhoudsperiode is ongeveer 7 dagen. Als het motorvoertuig normaal tijdens de het genezen periode moet overgaan, zou de staalplaat boven het materiaal moeten worden gelegd om vlotte wegen te verzekeren.

 

8, Goedkeuring opleiding

 

Na de goedkeuring van het project, zullen het relevante het onderhoudshandboek van het instructiehandboek en andere materialen worden geleverd en het aangewezen personeel van Partij A zal systematisch opgeleid worden.

 

Contactgegevens
Shenzhen Siwea Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten