De Technologieco. van Shenzhensiwea, Ltd

 

Barrièrepoort en Parkerensysteem

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Detector van de voertuiglijn

Sterke Anti van de draagbare de Aanwezigheidsdetector van de Voertuig Aanleidinggevende Lijn - het Blokkeren Capaciteit

Sterke Anti van de draagbare de Aanwezigheidsdetector van de Voertuig Aanleidinggevende Lijn - het Blokkeren Capaciteit

Portable Vehicle Inductive Loop Presence Detector Strong Anti - Jamming Ability

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SW
Certificering: CE,SGS
Modelnummer: PD132

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Houten gevalpakket.
Levertijd: 7 werkdagen na ontving de betaling.
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 10000 reeksen per maand.
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Waarborgperiode: 12 Maanden Reactietijd: Mej. 10;
Rolinductantie: geadviseerde 80~300uH Bestaanstijd: Bestaan 10 minuten
Outputwijze: elektrisch relais kanaal: Single

PD132 van de het Voertuiglijn van het verkeers Aanleidinggevende Enige Kanaal het Voertuigtoegang van DetectorFor

 

De Toepassing van de lijndetector

 

PD132 de enige lijndetector wordt gebruikt voor waar de voertuigen, bijvoorbeeld voor controle en het beschermen accessways of voor het tellen van voertuigen moeten worden ontdekt. Het outputsignaal kan voor het controleren van deur en poortaandrijvingsmechanismen, werkende barrières, controlerende verkeerslichtsystemen of het activeren van kaartautomaten in parkeerterreinen worden gebruikt. PD132 heeft bidirectionele outputrelais, is één onbeperkte output wanneer de lijn tijdelijk behandeld is, terwijl andere multi-mode is die door gebruikers kan worden geplaatst.

 

Specificatie

 

Voeding 230V AC 115V AC 24V DC/AC 12V DC/AC
Frequentiegebied 20KHz ~ 170KHz
Gevoeligheid Regelbaar in 4 toename
Reactietijd 10ms
Kanaal Kies uit
Werkende temperatuur -40°C aan +85°C
Relatieve vochtigheid <90>
Milieucompensatie Automatische afwijkingscompensatie
Outputwijze elektrisch relais
Lijninductantie Het ideaal is 100μH aan 300μH (inbegrepen Verbinding)
Grootte van Huisvesting 78x40x108 mm (L x W x H)

 

 
Aandacht 
 
Als de detector niet normaal werkt, moet u de lijn en eerst bedrading controleren, en dan de frequentie of de gevoeligheid veranderen. Uiteindelijk, probeer om het aan filterwijze te plaatsen.
Outputrelais
Relay2 is impulsoutput. Als DIP7 VAN“ plaats is, wanneer een voertuig overgaand over de aanleidinggevende lijn wordt ontdekt, wordt het relais geactiveerd (Pin3 en Pin4 zijn shorted) en (Pin3 en Pin4 worden geopend) na 500ms de-energized. Als DIP7 OP“ plaats is, wanneer een voertuig vertrekkend de lijn wordt ontdekt, wordt het relais geactiveerd (Pin3 en Pin4 zijn shorted) en (Pin3 en Pin4 worden geopend) na 500ms de-energized.
Relay1 is aanwezigheidsoutput. Wanneer een voertuig overgaand over de aanleidinggevende lijn wordt ontdekt, wordt het relais geactiveerd (Pin5 en Pin6 zijn shorted) tot het voertuig vertrekkend de lijn wordt ontdekt.
 
Aanwezigheidstijd
 
De aanwezigheidstijd kan aan permanente aanwezigheid of aan beperkte aanwezigheid worden geplaatst. Op permanente aanwezigheidswijze zal de detector onophoudelijk alle milieuveranderingen terwijl er een voertuig huidig over de lijn is compenseren, wordt de aanwezigheidswijze geplaatst met DIP8-Schakelaar en als followsOFF gevormd: Beperkte Aanwezigheid (10 minuten), OP: Permanente Aanwezigheid.
 
Het terugstellenschakelaar
 
De detector stemt automatisch aan de aanleidinggevende lijn die met het wordt verbonden wanneer de macht, hetzij op aanvankelijke installatie of na om het even welke onderbreking in voeding wordt toegepast. Indien het voor retune de detector noodzakelijk is, zoals na het veranderen van om het even welke schakelaars of na het bewegen van de detector van één installatie aan een andere kan worden vereist, zal de kortstondige verrichting van de het TERUGSTELLENschakelaar de automatische stemmende cyclus in werking stellen.
 
Installeer Detector Bedradingsdiagram
 
De detector moet in een geschikte weerbestendige plaats zo dicht aan de lijn worden geïnstalleerd mogelijk. De installatieplaats moet verkiezen om vanaf de hittebron te blijven, moet het rond andere apparaten een afstand van minstens 10mm (moet niet bevestigen vastklampen zich aan het kabinet) handhaven. Een correcte lijnconfiguratie en een detectorinstallatie zullen een succesvol systeem van de aanleidinggevende lijnopsporing verzekeren. De lijn van verscheidene belangrijke parameters omvat: de de het lijncijfer, grootte, en draaien, installeren methodes (details als gids van de Lijninstallatie“).
 
Verrichting en Aanwijzing
 
Terwijl de detector stemt, is de groene Kanaal LEIDENE en van rode Machtsleiden wil inschakelen. Het blijft weg ongeveer 2 seconden, dan de groene LEIDENE draai. Als een lijnfout de Kanaal LEIDENE wil bestaat vorder en flits die op een fout wijzen. Als de fout self-healing is zal de detector blijven werken. De groene kanaal LEIDENE wil gloeit ook wanneer een voertuig overgaand over de aanleidinggevende lijn wordt ontdekt. Rode Machtsleiden bij de bovenkant van de eenheid zullen blijven erop wijzen dat de eenheid wordt aangedreven.
 
Frequentie
 
Om interferentie van twee naburige draadlijnen of lijndetectors te elimineren, kan de frequentie worden veranderd.
Gevoeligheid
 
De gevoeligheid van de detector staat selectief de detector toe om in verband met de verandering van inductantie te zijn noodzakelijk om een output te veroorzaken. Er zijn vier gevoeligheidsselecties en door DIP3 en DIP4-Schakelaar als volgt geplaatst.
 
Automatische Gevoeligheidsverhoging
 
De automatische gevoeligheidsverhoging wordt geselecteerd door DIP5 inschakelt de voorzijde van de bijlage en wordt geplaatst als followsOFF - Gehandicapten, OP Toegelaten.
De automatische gevoeligheidsverhoging veroorzaakt dat de gevoeligheid om aan een maximum bij de opsporing op het voertuig worden opgevoerd, en worden gehandhaafd op dit niveau tijdens de aanwezigheid van het voertuig over de lijn. Wanneer het voertuig de lijn vertrekt en de opsporing wordt verloren keert de gevoeligheid aan het voorgeselecteerde niveau terug.
 
Filter
 
Om interferentie van slecht milieu te elimineren, wordt de filterwijze geactiveerd door te plaatsen de DIP6-Schakelaar aan OP“ plaats. Op filterwijze, wordt de reactietijd van de detector vertraagd, en de gevoeligheid wordt verminderd. Gewoonlijk, wordt de filterwijze onbruikbaar gemaakt door de DIP6-Schakelaar aan VAN“ plaats te plaatsen.
 

Onze Voordelen

 

1. Enig Kanaal/Dubbel - beschikbaar kanaal
2. 1 Jaar Standaardgarantie, de uitstekende naverkoopdienst
3. 24h*7d bij uw dienst om u beste steun te geven
4. Gedetailleerd installatiehandboek en bedradingsdiagram om alles gemakkelijk te maken zijn
5. Snelle het eindigen tijd voor u bij uw lokale markt concurrerender te worden: 3-5 dagen voor kleine orde.

 
 
 
 

Contactgegevens
Shenzhen Siwea Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten