Bericht versturen
Shanghai Changyue Automation Machinery Co., Ltd. 86-21-33608902 eileen@cyparking.cn
Button Manual Underground Car Stacker 5 Levels 2350kg Fully Automated

Stapelaar 5 volledig Geautomatiseerde Niveaus 2350kg van de knoop Hand Ondergrondse Auto

 • Hoog licht

  stapelaar van de 5 niveaus de ondergrondse auto

  ,

  Stapelaar van de knoop de Hand ondergrondse auto

  ,

  2350kg volledig geautomatiseerd het systeem van het autoparkeren

 • Model
  PXD
 • Niveaus van systeem
  maximum 6
 • Gewicht van auto
  2350
 • Aantal auto's
  Gebaseerd op klantenvereisten
 • Wijze van verrichting
  Touch screen/Autoic-kaart/Knoophandboek
 • Voeding
  3 fasen 5 draden, 380V, 50HZ
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  ChangYue
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  PPY
 • Min. bestelaantal
  1 eenheid
 • Prijs
  to be negotiated
 • Verpakking Details
  standaard de uitvoerverpakking
 • Levertijd
  30-60 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, T/T, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
 • Levering vermogen
  5 reeksen per jaar

Stapelaar 5 volledig Geautomatiseerde Niveaus 2350kg van de knoop Hand Ondergrondse Auto

PXD-volledige automatisch, veilig en betrouwbaar met het systeem van het de stapelparkeren van de hoog rendementdoorgang
 
Productomschrijving
 
Het parkerenmateriaal van de stapel van de pakhuisdoorgang keurt de technologie van PARKROBT-de vervoerder van de parkerenrobot zonder platformplaat goed, heeft het lage eisen ten aanzien van hoogte, hoge technische inhoud met hoge intelligentie. Het heeft automatisch centreerapparaat, veilige, betrouwbare, hoge graad van automatisering, hoog rendement van toegangsauto. Afhankelijk van de plaats, kan het in openlucht (over het algemeen volledig ingesloten), binnen, ter plaatse of ondergronds worden geplaatst. Tegelijkertijd, vereist het materiaal ook vrij onafhankelijke bergruimte, geen interferentie van ander materiaal. Tussen 50 en 100 voertuigen zijn geschikt voor een een rijwegstapelaar en vervoerder. Volgens specifiek gebruik kiest het gebied van verschillende garages, gewoonlijk ongeveer vijf vloeren meer aangewezen is.
 
Stapelaar 5 volledig Geautomatiseerde Niveaus 2350kg van de knoop Hand Ondergrondse Auto 0
 
Het werk principe
 
Wanneer om een auto op te slaan, wordt de auto geparkeerd op het platform bij de ingang van het parkeerterrein. Het opsporingsapparaat bij de ingang van het voertuig kan het voertuig op de parkerenvloer van verschillende hoogten parkeren door de lengte, de breedte, de hoogtegegevens van het voertuig te ontdekken. De het parkerenrobot van het kamtoestel beweegt zich onderaan het voertuig en neemt de auto aan de vervoerder gebruikend de dwarsactie van het kamtoestel. Het beweegt zich onderaan het voertuig en verplaatst het naar een stapelaar, gebruikt dan een dragend karretje om de auto in een specifieke parkeerplaats te parkeren.
 
Wanneer opnemend de auto, de gebruiker zijn kaart jat of een reserve door APP bij de uitgang van het parkeerterrein maakt, en het systeem instructies naar de parkerenrobot verzendt. Na het ontvangen van het bevel, gebruikt de bewegingen van de parkerenrobot in de positie van het opslagkader, en de dwarsactie van het kamtoestel om de auto van het opslagkader aan de vervoerder te nemen. Dan, door een reeks acties, wordt de auto verplaatst naar de rijwegstapelaar, en definitief wordt de auto vervoerd aan de uitgangsingang van het parkeerterrein en aan de richting van uitgang gedraaid, zodat de gebruikers de auto kunnen gemakshalve opnemen.
 
Elke laag heeft een dragend karretje; het karretje zal de auto op deze vloer aan de parkeerplaats dragen of zal het op de autolift zetten om parkeren of het terugwinnen te realiseren.
 
 
Stapelaar 5 volledig Geautomatiseerde Niveaus 2350kg van de knoop Hand Ondergrondse Auto 1
 
Kenmerken
 
1. Volledige automatisch, veilig en betrouwbaar met hoog rendement om een auto te parkeren of terug te winnen;
2. Ruimtebesparing en aanpasbaar meer plaatsen van parkeren;
3. Geschikt bij grond of ondergronds gebied voor meer parkereneisen;
 
(Facultatieve) structuur
 

De structuur van PPY het automatische die parkerensysteem staalstructuur kan zijn door de systeemproducent wordt gemaakt kan ook concrete die vloeren zijn plaatselijk door de koper worden gemaakt. Het is facultatief, maar de concrete vloer moet volgens van de producentenontwerp en afmeting vereisten worden gemaakt.

Deze projectaanbieding is het volledige mechanische ontwerp van de staalstructuur;

 

Technische Parameters

 

Punt Parameters
Model PXD
Niveaus van systeem 5
Ruimten Gebaseerd op vereisten
Grootte van auto (L*W*H) 5300*1900*1550mm
5300*1900*2050mm
Gewicht van auto 2350kg
Motormacht van stapelaar Lift 15kw
Dia 5.5kw
Drager 1.5kw
Het draaien 2.2kw
Snelheid Lift 60m/min frequentiecontrole
Dia 30m/min frequentiecontrole
Verticale verschuiving 40m/min frequentiecontrole
Draai 3.0rpm frequentiecontrole
Controlemethode Touch screen/Autoic-kaart/Knoophandboek
Parkerenmanier Door:sturen binnen, door:sturen uit
Elektriciteit 3 fasen 5 draden, 380V, 50HZ
 
Stapelaar 5 volledig Geautomatiseerde Niveaus 2350kg van de knoop Hand Ondergrondse Auto 2
Stapelaar 5 volledig Geautomatiseerde Niveaus 2350kg van de knoop Hand Ondergrondse Auto 3
 

FAQ

Q: Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?
A: Het Changyueparkeren is een fabriek met de ervaring van het de productieontwerp van meer dan 20 jaar. Wij kunnen u de gunstigste prijs aanbieden en u verstrekken snel terugkoppelen de naverkoopdienst.
 

Q: Wat is de garantietermijn van uw product?
A: De garantietermijn van ons product is 12 maanden. Binnen garantie, als er om het even welk kwaliteitstekort is, zullen wij u de nieuwe delen verzenden en zullen onze ingenieur verzenden om het op te lossen.

 

Q: Hoe te om de installatie te maken? Kunt u ingenieur naar ons sturen?
A: Eerst zullen wij u alle technische documenten, zoals stichtingstekening, installatiehandboek, verrichtingshandboek verzenden. Als u professionele ingenieur hebt, kunt u het door zich beëindigen.

Ten tweede, als u voor het systeem van het autoparkeren nieuw bent, kunnen wij onze ingenieur verzenden om de installatie te leiden, zullen de kosten behoren tot de koper.

 

Q: Hoe ongeveer uw levertijd?

A: Over het algemeen, zal het 30 tot 60 dagen na het ontvangen van uw vooruitbetaling vergen. De specifieke levertijd hangt van de punten en de hoeveelheid van uw orde af.

 

Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?
A: T/T 30% als storting, en 70% vóór levering. Wij zullen u de foto's van de producten en de pakketten tonen alvorens u het saldo betaalt.
 

Q: Om het product te handhaven te herstellen en?

A: U hebt teveel onderhoud niet nodig omdat onze producten allen grote merk elektrische apparaten gebruiken en wij meer aandacht op kwaliteit besteden, kan het gehele systeem goed in oud werken. Indien nodig, stellen wij voor dat de stukken één keer in de week worden gehandhaafd, worden de grote delen één keer per maand gehandhaafd.

 

Q: Als de mislukkingen van parkerenmateriaal van klanten gebeurden die niet hoe tijdens de garantieperiode zijn, behandelt het bedrijf het?

A: Eerst, zouden wij sommige vervangstukken wanneer het schip van het parkerensysteem uit verstrekken. Als om het even welke delen in het onderhoudswerk moeten worden vervangen. Wij zullen controleren en zullen aan sloveproblemen door verre verrichting helpen.

Ten tweede, als andere delen dameaged zijn, zullen wij hen door verre verrichting op overeenkomst tussen beide kanten vervangen. Als het noodzakelijk is om onze ingenieurs aan de plaats te verzenden, kwamen al kosten zullen behoren tot de koper voor.