De Technologieco. van Shenzhensiwea, Ltd

 

Barrièrepoort en Parkerensysteem

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAutomatische het Toenemen Meerpalen

Antineerstorting Automatische het Toenemen Meerpalen voor Militaire en Nationale Belangrijke Instellingen

Antineerstorting Automatische het Toenemen Meerpalen voor Militaire en Nationale Belangrijke Instellingen

Anti Crash Automatic Rising Bollards For Military And National Important Institutions

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Siwea
Certificering: CE
Modelnummer: Automatische het Toenemen Meerpalen

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: negotiate
Verpakking Details: houten gevalpakket
Levertijd: 7 werkdagen na ontving de betaling
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 10000 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Automatische het Toenemen Meerpalen Voeding: 230V /380V/110V
Toepassing: Militaire en Nationale Belangrijke Instellingen HYDRAULISCH SYSTEEM: Ja
Materiaal: Roestvrij staalmateriaal Kolomdiameter: 219mm
Slaghoogte: 600 mm De dikte van de kolommuur: 6 mm

Antineerstorting Automatische het Toenemen Meerpalen voor Militaire en Nationale Belangrijke Instellingen

 

Automatische Intrekbare Meerpalenkenmerken

 

1. De automatische Intrekbare Meerpalen keurt roestvrij staalmateriaal van 3 0 4 goed of hierboven, en is gegalvaniseerd en nevel-met een laag bedekt, met een anticorrosieve periode van meer dan 20 jaar;

2, gebruikend 3M-diamant-rang weerspiegelende film, het reflectievermogen kunnen meer dan 8 5 bereiken;

3. Afstandsbedieningapparaat: De draadloze barrière kan worden gebruikt om de barrièrekolom op te heffen en te verminderen binnen de waaier van ongeveer 30 meters rond het controlemechanisme.

4. De facultatieve functie van de radaropsporing kan de veiligheid beschermen van het overgaan van voertuigen en voetgangers tijdens het opheffen van de opheffende kolom;

5. Het kan met andere intelligente controlesystemen zoals Internet van Dingen, Veilige Stad, en intelligent parkeerterreinbeheersysteem worden verbonden.

 

Afmetingen

 

Kolomdiameter: 2 1 9 naar maat gemaakt m m; slaghoogte: 600 naar maat gemaakte mm; de dikte van de kolommuur: 6 naar maat gemaakt m m; het kolommateriaal is roestvrij staal 304;

Facultatieve waarschuwings lichte ring of waarschuwings lichte bovenkant voor de kolom.

 

Toepassing: Militaire en Nationale Belangrijke Instellingen Voeding: 230V /380V/110V
Eigenschap: Antineerstorting Hydraulisch Systeem: Ja
Materiaal: Roestvrij staalmateriaal Kolomdiameter: 219mm
Slaghoogte: 600mm De Dikte van de kolommuur: 6mm

 

controledoos

 

1. De controledoos is stabiel en verhindert ongevallen door defecten worden veroorzaakt dat;

2. Tot 8 reeksen van het opheffen van kolommateriaal kunnen worden beheerd en worden gecontroleerd, en elke opheffende kolom kan afzonderlijk worden gecontroleerd;

3, met antiterreurnoodsituatie, de reactiefunctie van de brandnoodsituatie, in geval van nood, kunnen worden gedwongen om toe te nemen of te vallen;

4, met infrared, radar, gemalen betekenis en andere voertuigopsporing en beschermingsfuncties, kunnen onbeheerd intelligent beheer bereiken.

 

Antibotsingsprincipe

 

De auto raakt de opheffende kolom, de kolomblokken de auto, het vloerpaneel en de handeling van de grensflens als steunpunt van de kracht. Het steunpunt kan niet van breekbare materialen zoals gegoten aluminium en gietijzer worden gemaakt, en het steunpunt moet direct in contact met ingebed zijn, zodat het sterk zal zijn. Overgegaan tot de pre-begraven stichting om een stevig steunpunt te vormen. De antibotsingsflens moet in direct contact met pre-begraven zijn, vormt een zuigerbeweging, die bevoegdheid overbrengen rechtstreeks aan de ingebedde en pre-begraven stichting om energie vrij te geven.

 

Bouwplan

 

1, stichtingskuil het openen

 

Gebruik de graafwerktuig het vernietigen hamer om de originele bestratingsschade in de ingelaste waaier (als de originele bestrating een van de vloertegel of steen stappen is, proberen om het gehele materiaal op te graven zonder het originele materiaal) uit te voeren te vernietigen, de pneumatische oogst en de schop om met het graafwerktuig gebruiken samen te werken onder de grond op te graven. Aan een diepte van 1,4 meters.

 

2, de laag van de Waterlekkage

 

Bij de installatieplaats, zouden 300 mm m-grint moeten bij de bodem van de stichtingskuil als lekkagelaag van de drainage worden geplaatst en herhaaldelijk worden samengeperst.

 

3, Materiaal op zijn plaats

 

Wanneer het materiaal op zijn plaats is, wordt het materiaal geplaatst op de lekkagelaag van de kuilstichting zodat het centrum van de kolom op een horizontale lijn is. Herinner me horizontaal aan alle kanten te zijn. Nivellerend met een niveau of infrarood niveau, de hogere oppervlakte van de buitencilinder over het algemeen lichtjes boven het grondniveau van 3 - 5 Vulgrond 1 5 van m m. 0 - 2 0 het diepe grint van 0 m m, is om het effect te bereiken van het bevestigen van de kolom.

 

4, Pijpleiding het bevestigen

 

Het gebruiksmetaal galvaniseerde pijp of P V c-pijp, elleboog, T-stuk, de draden van elke kolom met de gereserveerde distributieputten, verbindt en de kabels versterkt om de inspectie van de lijnen later te vergemakkelijken. Bundel de draadbuis met draad of plakband om de functie te bereiken van het bevestigen van de lijnpijp, verhinderend de kabel worden gebroken wanneer het weer opvullen van het beton, en het verhinderen van beton worden ingeschonken.

 

5, Materiaal het opdragen

 

Zet de kring voor het apparaat aan, en voer de handeling van het toenemen en het vallen uit. Neem de stijging en de val van het materiaal waar, pas de hoogte van het materiaal aan, en controleer het materiaal voor olielekkage.

 

Contactgegevens
Shenzhen Siwea Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten