De Technologieco. van Shenzhensiwea, Ltd

 

Barrièrepoort en Parkerensysteem

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Kenmerken van het systeem van de parkeerplaatsbegeleiding

Hallo, Charlene, hebben wij de lading ontvangen! Onze ingenieur testte de barrières, zij al zeer goed het werken! Nu, wil ik een nieuwe orde maken!

—— Timmothy Mussared in Austra

Ik adviseer werkelijk, een groot team en een goede kwaliteit. Zeer goed. Ik zal opnieuw kopen.

—— Oliver

Siwea is een zeer professionele vervaardiging, zijn wij zeer tevreden met hun producten en dienst. Hartelijk dank voor hun hard werk.

—— De heer Alex uit Rusland

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Kenmerken van het systeem van de parkeerplaatsbegeleiding

Kenmerken van het systeem van de parkeerplaatsbegeleiding

Het belangrijkste principe om begeleidingssysteem te parkeren is ultrasone detector of videodetector op de bovenkant van elke parkeerplaats te installeren om te ontdekken of er voertuigen die op de parkeerplaats worden geparkeerd zijn. Dan verzamelt het beheersysteem al opsporingsinformatie in het systeem in realtime, en het systeem koppelt de laarsinformatie aan elk proefindicatorsignaal door terug de computer in realtime. De samenstelling van het systeem van de parkeerplaatsbegeleiding: gegevensverzamelingsysteem: installeer een ultrasone sonde op de bovenkant van elke parkeerplaats (het ultrasone sondeadres kan volgens de gebiedssituatie worden geplaatst, die van Nr 1 in orde begint, die geleidelijk aan stijgt), worden Acht ultrasone sondes verbonden met een sondecontrolemechanisme door RS485 bus. De gegevens - het verwerkingscentrum kan de informatie aan de aanwinstenterminal ook doorgeven door KAN per bus vervoeren, en dan kan de aanwinstenterminal de informatie aan het nabijgelegen lege scherm van de parkerenvertoning door draadloze of getelegrafeerde manier publiceren om de bestuurder te begeleiden om de drijfroute te kiezen.

Bartijd : 2018-12-26 17:29:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Siwea Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Chan

Tel.: 86-755-27612951-810

Fax: 86-755-27612951-810

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)